Travelshop AB nytt partnerföretag till Samtrafiken

Travelshops affärsidé är att ge hög service till turister, expressbussföretag, färjerederier och dess kunder. Utöver expressbusslinjen mellan Malmö och Berlin erbjuder de också guidade turer, uthyrning av bussar, bussgrupper och hotellbokningar. Företaget säljer även biljetter till rederier som Finnlines och Stena Line. Samtrafikens vd Gerhard Vennerström välkomnar nu Travelshop som nytt partnerföretag.

–       Vi är glada att Travelshop tecknat partneravtalet. Det är givande och viktigt att vi får med olika typer av aktörer från kollektivtrafikbranschen för att få en bredd i samarbetet. Det får vi nu med Travelshop, säger Gerhard Wennerström.

Travelshop startades 1999, är etablerat i Malmö och ägs av mor och dotter Phia och Angela Sjöberg. Företaget blir nu Samtrafikens tolfte partnerföretag. På Travelshop är man nöjda över partneravtalet.

–       Jag ser fram emot vårt samarbete med Samtrafiken. Om ett litet företag som vi ska lyckas tränga igenom bruset vad gäller att bidra till att öka kollektivtrafiken och stärka vår verksamhet är partnerskap ett måste. Vi har även andra partners men de har inte samma neutrala bas som Samtrafiken har. Med Samtrafiken blir våra tjänster tillgängliga på en och samma plats vilket är positivt för våra kunder. säger Angela Sjöberg, delägare i Travelshop AB.