1 år i branschens mittpunkt – Kollektivtrafikens hus

Tanken om en given mötesplats för kollektivtrafikbranschen föddes 2012 på Samtrafiken. Att samverka inför olika utmaningar som kollektivtrafiken ställs inför är Samtrafikens grundvision, därför blev Kollektivtrafikens hus en prioriterad satsning för Samtrafiken. Idag är Kollektivtrafikens hus en fristående verksamhet och Samtrafiken en av de 14 hyresgästerna som dagligen möter kollegor från branschen i korridorerna.

– Resultatet blev precis som vi hade önskat. Varje vecka stöter branschfolk på varandra, både genom planerade och oplanerade möten, då tankar och idéer kan utbytas. Många besökare har hittat hit, här kan man komma förbi om man bara vill ta en kaffe innan tåget går eller har en timme då man behöver ett skrivbord någonstans. Entréplanet är öppet även för de som inte är kontorsgäster men är verksamma inom kollektivtrafikbranschen, säger Christina Djurestål, platschef i Kollektivtrafikens hus.

Klicka här för att komma till kollektivtrafikenshus.se