Bokningsinfo – ny tjänst för koll på bokade resor

I Bokningsinfo kan du söka ut hur hög beläggningen är, filtrerat på färdmedel eller specifikt per linje/tågnr, och ange vilka resdatum som är aktuella. För att känna till vilka resenärer som kommer ombord på din buss eller ditt tåg kan du även söka ut resenärslistor. I dessa listor kan du se var resenären kliver av och på, avgångs- och ankomsttid, om det är en Förköpt enkelbiljett eller Resplusbiljett och vart resenären i så fall börjar och slutar hela resan. Om man klickar i Resenärsinformation får man dessutom namn och kontaktuppgifter till resenären. Till hösten planerar vi att lägga till sms- och mejlfunktioner så att man lätt kan kontakta resenärerna. Alla listor går enkelt att exportera till excel.

Tjänsterna Statistikportalen och Bokningsinfo ingår i tilläggstjänst Hosting. Du kan söka behörighet genom att fylla i formuläret i denna länk.  Om ditt företag inte köper Hosting av Samtrafiken, men ändå vill få tillgång till statistik eller bokningsinfo för Resplusresor och egna enkelresor, ger vi gärna en offert på vad det skulle kosta. Kontakta i så fall Håkan Östlund eller Zizi Krantz.

Håkan Östlund
hakan.ostlund@samtrafiken.se
070-762 38 39

Zizi Krantz
zizi.krantz@samtrafiken.se
070-661 87 05

För mer information om Bokningsinfo, kontakta Laila Lindholm Berkhahn