Välkommen till Trädgårdsmingel i Almedalen!

Välkommen till trädgårdsmingel!

Medan vi äter en korv och kanske dricker en öl i vår trädgård i centrala Visby, bjuder vi på tips om veckans höjdpunkter och viktiga evenemang för oss inom kollektivtrafiken. Vi kommer att ge dig tillgång till vår app med kalender och karta för veckans seminarier under temat kollektivtrafik. Anmäl dig genom att skicka ett mail till almedalen@samtrafiken.se.

Tid: 28 juni kl. 17:30-19:00
Plats: St. Hansgatan 53 i Visby
Förtäring: Korv med bröd och tillbehör, öl och vin

Läs mer om hur du laddar ned vår app med höjdpunkterna från Almedalen

Gerhard Wennerström medverkar i paneldiskussion i Almedalen

Samtrafikens vd Gerhard Wennerström kommer att delta i en paneldiskussion kring Kvalitet och Kollektivtrafik den 1 juli i Almedalen. Arrangörer är SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling. Paneldebatten är en del av seminariet ”Mot målet om en fördubblad kollektivtrafik via kvalitetsarbete”. Paneldiskussionen kommer att handla om hur kvalitetsdimensionen i upphandling kan bidra till att nå det nationella målet om en fördubblad kollektivtrafik.

Tid: 1 juli kl. 13:00-13:45
Plats: Campus Gotland, Cremérgatan 3, sal D:22

Välkomna!