”Den bästa konferensen hittills!”

Ungefär hälften av deltagarna svarade på frågorna i utvärderingen av årets konferens, och de gav höga betyg på nästan alla punkter. Unconference var ett nytt och oprövat koncept som drog ned betyget lite. Trots det tyckte många att det var en innovativt och spännande metod som kan vässas och fungera bättre. Vi har också fått bra feedback på hur vi ska kunna göra nästa års konferens ännu bättre. Tack alla som svarade för er input!

Nedan är medelbetygen för de olika frågeställningarna, samt ett exempel på kommentar. Betyget angavs på skalan 1-5 där 5 är högst.

Vad är ditt helhetsintryck av konferensen?
Betyg: 4.6

”Otroligt proffsig, både i miljön och i utförandet. Modern teknologi i god samverkan med konferensens syfte”.

Har konferensen gett dig ny kunskap och nya tankar om framtidens kollektivtrafik?
Betyg: 4.9

”Jag har fått min världsbild lite lätt omskakad. Jag har många funderingar både hur jag jobbar och hur jag är som person. Lite nystart/omstart över hela linjen”.

Vad tyckte du om Göran Adléns analyser av framtiden och de efterföljande diskussionerna?
Betyg: 4.3

”En av de bästa moderatorerna jag varit med om som vävde in moderator arbetet i konferensen (eller om det var tvärt om)”.

Vad tyckte du om Unconference-föredragen dag 2?
Betyg: 2.9

”Lite rörigt men spännande och aktivt. Generellt sett bra föredrag. Kanske lite svårt det där med att, som Jonas B sa, att det blir utslagning mellan två föreläsare”.