Mobility Challenge gav innovationsdatabas

Mobility Challenge – ett brädspel för affärsinnovation för framtidens kollektivtrafik.

Under Samtrafikens konferens i oktober förra året lanserades och spelades Mobility Challenge, ett brädspel som går ut på att  hitta de mest kreativa lösningarna på mer eller mindre hypotetiska påståenden om vad som kan hända i omvärlden som påverkar vår bransch. I spelet fick spelarena kliva ur sina vanliga roller och prova på hur en aktör inom framtidens resande tänker och fattar beslut.

1000 svar kom in under de två timmar som spelades och dessa har vi samlat i en databas där tanken är att alla svar ska ge oss en värdefull källa av kunskap och verktyg inför framtiden. Botanisera bland svaren för att få inspiration och nya tankar. Under Kollektivtrafikdagen spelades spelet igen.  Om ditt företag är intresserade av ett eget spel – mejla oss!

Mobility Challenge databas