Samtrafikens nya referenskommitteér

 

Genom de nya referenskomittéerna har Samtrafikens ägare möjlighet att identifiera utmaningar eller problem på strategisk nivå, och därefter initiera projekt- eller arbetsgrupper för utveckling inom branschen. Idag finns tre referenskomittéer: Strategisk planering, Information och Affär.

I maj bjöd Samtrafiken in till uppstartmöte i de nya referenskomittéerna. En mycket lyckad första träff där alla deltagare kändes entusiastiska, säger Zizi Krantz, som är ansvarig för Affär- och Informationskommitteérna. Jens Tångefjord Brodin ansvarar för kommitteén inom Strategisk planering. Vid nästa möte i september kommer upplägget att behandla de utmaningar man kom fram till under första mötet. Läs mer under varje referenskommitté om vilka utmaningar kommittéerna ska fokusera på.

Intresserad eller vill veta mer?