Nya samverkansforum

Nu startar vi upp Samtrafikens nya samverkansforum som ersätter de tidigare Referenskommittéerna. Forumen kommer att ha direkta kopplingar till Samtrafikens pågående arbete och projekt – våra fokusområden – som i dagsläget är:

  • Standarder
  • Data
  • Kombinerade resor

Syftena med forumen är bland annat att vi vill skapa förutsättningar för erfarenhetsutbyte, diskussioner och nätverkande men även ge er som deltagare möjlighet att bidra med er kunskap inom de aktuella områdena. Det här upplägget gör att agendorna kommer vara relativt öppna och breda.

Träffarna kommer att ske fyra gånger per år och vår målsättning är att planera dem så att de ligger i direkt anslutning till varandra. Samverkansforumen är öppna för vem som helst från Samtrafikens partner- och ägarföretag att delta i när man tycker att det är relevant att vara med. Det går alltså lika bra att bara vara med en gång vid ett samverkansforum som att delta vid alla samverkansforums alla träffar.

Planerade träffar

Mars 2018

Samverkansforum Standarder

15/3 klockan 09:30-16:30. Mer information och länk till anmälan hittar du här.

Samverkansforum Data

22/3 klockan 13:00-16:00. Mer information och länk till anmälan hittar du här.

Samverkansforum Kombinerat resande

22/3 klockan 09:00-12:00. Mer information och länk till anmälan hittar du här.

I anslutning till det här forumet arrangeras också ett frukostseminarium på temat ”Barriärer och möjligheter för integrerade mobilitetstjänster”. Det startar klockan 08:00 och pågår i ungefär 45 minuter. Mer information och länk till anmälan hittar du här.

Dessutom vill vi lyfta fram att KOMPIS kommer att arrangera sitt kommande Meetup till den 21/3. Mer information om det hittar du på www.kompis.me.

Maj 2018

Den 23-24/5 planerar vi för nästa omgång träffar för alla de tre Samverkansforumen. Vi återkommer med information om detta längre fram men planera gärna för detta redan nu.