Samtrafiken söker systemutvecklare

Befattning: Systemutvecklare
Företag: Samtrafiken
Ort: Stockholm
Närmaste chef: Madelene Hjelte
Omfattning: 100 %

Om Samtrafiken

Samtrafiken är ett tjänsteutvecklingsföretag som finns till för att göra kollektivt resande enklare, mer tillgängligt och mer pålitligt. Det gör vi framför allt genom att utveckla tjänster för trafikföretag och resenärer, och genom att förse branschen med kunskap och data om Sveriges resande.

Samtrafiken står inför flera förändringar inom den närmaste tiden och det finns goda möjligheter att sätta sin prägel på den fortsatta utvecklingen. Du kommer att arbeta med utveckling av tjänster som gör stor nytta och kommer många människor till godo. Förmodligen har du ett intresse för kollektivtrafik och miljö.

Organisationsklimatet beskrivs som lärande, öppet, inkluderande och vänligt. Samtrafiken ligger i Kollektivtrafikens hus som är en del av Stockholms centralstation.

Arbetsuppgifter

Inom Samtrafiken finns fyra avdelningar; leverans, strategi, kommunikation och ekonomi. Utvecklingsteamet ingår i leveransavdelningen tillsammans med förvaltningsledare och kundansvariga. Vi är idag sex personer och vill utöka teamet med både seniora och juniora utvecklare. Som javautvecklare hos oss kommer du att jobba agilt med både förvaltning av befintliga system och utveckling av nya. Du har även möjlighet att vara med i projekten för att driva Sveriges kollektivtrafik framåt.

Din profil

Vi söker dig som har:

  • Engagemang och driv att tillsammans med andra utvecklas, leverera, förenkla och förbättra
  • Intresse för agil utveckling
  • En god kommunikativ förmåga
  • Programmeringsintresse och god insikt i Java
  • Relevant utbildning och/ eller motsvarande erfarenhet inom javautveckling
  • Goda kunskaper i svenska

Kontakta leveranschef Madelene Hjelte, tele 070-3570564