Trafiklab meet-up i Linköping

Övrigt

Vi vill att det ska bli enklare att välja att resa hållbart. Därför tror vi att det behövs vassare och roligare digitala tjänster som hjälper till att navigera rätt i kollektivtrafiken. Och det vill vi fixa tillsammans med dig! Välkommen på en meet-up måndagen den 29 januari klockan 16:15.

Östgötatrafiken är en av aktörerna bakom Trafiklab där vi tillsammans jobbar för att öppna upp data och APIer från kollektivtrafiksverige. Nu vill vi bjuda in till en meet-up i Linköping med dig som är intresserad av att utveckla tjänster på kollektivtrafikdata eller är nyfiken på vad andra har gjort.
Vid detta tillfälle kommer du att få höra mer om den data vi tillgängliggör genom Trafiklab, hur andra utvecklat tjänster på kollektivtrafikdata och få träffa oss som jobbar på Östgötatrafiken och Trafiklab. Dessutom vill vi presentera ett par nya datakällor för Östergötland som vi tycker är jättespännande…

När: Måndagen den 29 januari klockan 16:15. Vi startar med lättare förtäring och börjar programmet klockan 16:30 och håller på till ungefär 17:30. Efteråt får du gärna stanna på en stunds mingel med oss som jobbar med Trafiklab.
Var: Creactive,  Eventarenan, Teknikringen 7, Linköping
Anmälan: Anmälan sker på meetup.com.
Kontaktperson: Emma Skille, 0722328122, emma.skille@samtrafiken.se

 

Anmäl dig här

 

Trafiklab är en community för öppna trafikdata. En plats där du som utvecklare kan ta del av data och API:er för kollektivtrafiken i Sverige och enkelt kan få den information du behöver för att utveckla vassa tjänster. Vi vill också göra det lättare för dig att visa upp vad du gjort och att få inspiration från vad andra redan skapat. Östgötatrafiken utvecklar och bedriver kollektivtrafik i Östergötland och är en av aktörerna bakom Trafiklab.