Samtrafikens 25-årsjubileum

Övrigt

Inbjudan och program till Samtrafiken 25 år

 

Den 2 oktober är det dags för Samtrafikens kunskapsintensiva 25-årsjubileum i form av en späckad seminariedag följt av en glittrig galamiddag på Fotografiska i Stockholm.

 

I Fotografiskas vackra lokaler får du chans att både nätverka med många av branschens mest intressanta profiler, ta del av intressanta föreläsningar och samtal, och underhållas av proffsiga artister.

 

VD inleder med att berätta om Samtrafiken nya vision och arbetet med våra fokusområden. I sedvanlig Samtrafikanda har vi lagt ner mycket omsorg på att förbereda givande program. Vi kommer bland annat kort att titta i backspegeln för att se vad som hänt i samhället och i branschen de senaste 25 åren. Därefter gör vi ett nedslag i nutid för att sedan, tillsammans med ett antal experter, blicka framåt mot de kommande 25 åren och kollektivtrafikvärldens ständiga utveckling.

 

Dagen leds av vår moderator Alexander Crawford, en mångbegåvad omvärldsanalytiker som under många år varit forskningschef på Tällberg Foundation. Alexander är utbildad nationalekonom med diplom från London School of Economics.

 

Förutom en rad intressanta branschprofiler och vår nya styrelseordförande Göran Hägglund, kommer du även att stifta bekantskap med en av landets främsta experter på städer och regional utveckling. Hon heter Charlotta Mellander, professor i nationalekonomi och flitigt anlitad föreläsare världen över.

 

Ett lite ovanligt inslag i programmet blir en minikurs i bildkomposition med proffset Göran Segeholm, som på plats på Fotografiska förhoppningsvis gör oss alla till lite bättre mobilfotografer.

 

Via rörlig bild möter vi även TV4:s nya stjärnskott på humorhimlen, Louise Nordahl. Louise gör några betraktelser över vår bransch så som den är, har varit och kanske kommer att bli.

 

Maten på Fotografiska komponeras under ledning av den kulinariska rockstjärnan Paul Svensson, som kan stoltsera med en femteplats i Bocuse d’Or (kock-VM). Paul sommarpratade dessutom tidigare i år om sin passion för klimatsmart mat.

 

I sann jubileumsanda bjuder vi ända från frukost till dessert på musikalisk underhållning, tävlingar, god mat och hemliga programinslag. Varmt välkommen att fira vår födelsedag tillsammans med oss!