Persontrafik 2020

Övrigt

Nordens viktigaste mötesplats för morgondagens kollektivtrafik

På Persontrafik 2020 presenteras framtidslösningarna inom nordisk kollektivtrafik! Persontrafik samlar hela kollektivbranschen för att tillsammans driva utvecklingen framåt och bidra till ett hållbart samhälle.

Persontrafik är en gemensam arena för hela branschen där samverkan och samarbete är en viktig del. Stort fokus ligger på teknikutveckling, service, säkerhet, kombinerad mobilitet och inte minst på kollektivtrafikens bidrag till ett hållbart samhälle och en hållbar stadsutveckling. Persontrafik står för framtid och utveckling.

Ny kunskap och nyheter

I samband med Persontrafik 2020 arrangeras ett stort och kvalificerat seminarieprogram med fokus på utveckling och framtid. Alltid uppmärksammat och välbesökt. Som vanligt blir Persontrafik platsen för de stora händelserna med premiärvisningar, prisutdelningar, heta debatter, temavandringar och mingel. Tre intensiva dagar fyllda av givande kontakter och nya möjligheter.

Gemensam satsning

Persontrafik 2020 arrangeras i samarbete med Sveriges viktigaste branschorganisationer och en lång rad ledande leverantörer och branschmedia som skapar alla förutsättningar för ett framgångsrikt evenemang.

Samtrafiken medarrangör till Persontrafik 2020 

Vi är i full gång med att planera ett antal seminarier som vi hoppas ska locka många intresserade besökare. Har du förslag på talare eller ämnen till Persontrafik 2020? Kom gärna med tips och önskemål.

Är du intresserad eller vill veta mer? Kontakta

Ann

Bakke

Kommunikations- och HR-chef